BEMUTATKOZÁS PORTFÓLIÓ SZOLGÁLTATÁSOK LETÖLTÉSEK WEBSHOP KAPCSOLAT

Családi fotózás

A fotózás történhet a műteremben, de jó időben szabadtéren is.
A családi képek készítésénél nagyon fontos, hogy hasonló karakterű ruhában gyertek a fotózásra. (Általában mindenkinek szokott lenni fehér póló farmernadrággal.) Sok ruhára nincs szükség, ellenben hozzatok magatokkal rátok jellemző kiegészítőket, tárgyakat. Ez utalhat a hobbitokra, munkátokra, vagy egy kedves emlék, ami végigkísér benneteket családként.

Mini csomag (20000.-)

Műtermi vagy természetes megvilágításban készülnek a képek, melyekből a legjobb 10 kép kerül kiválasztásra.
Ezeket retusálás után adom át a Letöltések mappában található linken, vagy hozott pendrivon.
10 db fotón felül választott képek ára: 2000.-/db
20 db fotón felül választott képek ára: 1800.-/db
30 db fotón felül választott képek ára: 1600.-/db
Fekete-fehér kép változat a digitális képekből: 3000.-/10db
10×15-ös papírképek ára: 120.-/db

Alap csomag (36000.-)

Műtermi vagy természetes megvilágításban készülnek a képek, melyekből a legjobb 20 kép kerül kiválasztásra.
Ezeket retusálás után adom át lemezen, hozott pendriveon vagy a Letöltések mappában található linken.
20 db fotón felül választott képek ára: 1800.-/db
30 db fotón felül választott képek ára: 1600.-/db
Fekete-fehér kép változat a digitális képekből: 3000.-/10db
10×15-ös papírképek ára: 120.-/db

Maxi csomag (56000.-)

Műtermi vagy természetes megvilágításban készülnek a képek, melyből a legjobb 40 kép kerül kiválasztásra és átadásra digitálisan lemezen, hozott pendriveon vagy a Letöltések mappában található linken.
Plusz szolgáltatások:
Az általam legjobbnak ítélt 25 darab kép 10×15-ös méretben, albumba rendezve: 6500.-
40 db fotón felül választott képek ára: 1250.-/db
Fekete-fehér kép változat a digitális képekből: 3000.-/10db
Az albumba rendezett papírképeken felüli 10×15-ös papírképek ára: 120.-/db

Újszülött fotózás

A legjobb időpont a "Minél korábban" :) , de mindenképp az első 10 napban. A legjobb az 5-8. nap közötti időpont. A Picik ilyenkor még gyorsan- és nagyon mélyen alszanak, ez ad lehetőséget, hogy több különböző pózba tegyük őket, anélkül, hogy megzavarnánk pihenésüket.
A fényképezés általában 1-2 órát tart, de ez nagymértékben attól függ, milyen gyorsan alszik el.
Helyszín:
A Pici és az Anyuka szempontjából az otthoni fotózás a legideálisabb, így a megszokott környezetben készülnek a képek, nem kell utazni. Ebben az esetben elengedhetetlen egy világos, tágasabb, nagyobb szoba, ahol természetes fényben tudom a Picit fotózni. Műtermi vakut szoktam vinni, de csak a legvégső esetben használom.
Stúdióban is készülhetnek képek, itt időjárástól és napszaktól függetlenül mindig stabilan jó fényviszonyok közt tudunk dolgozni, valamint nagyon sok kellék és háttér, amiket mind nem tudok az otthoni fotózáshoz magammal vinni.
Ruhatár:
A Picinek 1-2 váltás ruhát javasolok, a legkedvesebb darabokat, igény esetén azokhoz a képekhez, amikor ébren van, amikor szülőkkel van. De szerintem azokon is meztelenül a legszebb :). A legideálisabb, ha a babáról álmában tudunk képeket készíteni meztelenül, különböző anyagokba bújtatva, csak néhány kiegészítővel. Ezeket - előzetes egyeztetés után - viszem magammal.
Párosan:
Természetesen készül kép a szülőkkel és lehetőség szerint a nagyobb Tesóval/Tesókkal is. Ebben az esetben fontos a színben és stílusban összeillő ruházat. A legjobb (és ez mindenkinek van :) ) a farmer és fehér vagy fekete felső.
Egyéni ötletek
Az Újszülött fotózásnál is természetesen nyitott vagyok minden elképzelésre, ha esetleg olyan egyéni ötleted van, amit mindenképp szeretnél, kérlek, előre szólj, hogy időben fel tudjak rá készülni, beszerezni az esetleges kellékeket.

Alapcsomag (25000.-)

Műtermi vagy természetes megvilágításban készülnek a képek, melyekből a legjobb 10 kép kerül kiválasztásra. Ezeket retusálás után adom át lemezen vagy a Letöltések oldalamon található linken, valamint 10×15-ös méretű papír alapú kép formátumban.
Fekete-fehér kép változatok a digitális képekből: 3000.-/10db

Maxicsomag (40000.-)

Műtermi vagy természetes megvilágításban készülnek a képek, melyekből a legjobb 20 kép kerül kiválasztásra. Ezeket retusálás után adom át lemezen vagy a Letöltések oldalamon található linken, valamint 10×15-ös méretű papír alapú kép formátumban.
Fekete-fehér kép változatok a digitális képekből: 3000.-/10db

Kidbox fotózás

Műteremben, igénytől függően 4-10 fotó készül, amelyet egy 50×70-es vászonképre nyomtatunk. Rögtön falra akasztható. A nyomdai munkák miatt legalább egy hét az átfutási idő.

Mini kidbox csomag (20000.-)

A műteremben 4 db digitális képet készítek, amelyet egy 30×40-es méretű vászonképre nyomtatunk.

Alap kidbox csomag (25000.-)

Műteremben, igénytől függően 4-10 fotó készül, amelyet egy 50×70-es vászonképre nyomtatunk.

Maxi kidbox csomag (35000.-)

Az alap kidbox csomagot készítem el, de két 50×70-es vászonképet képet adok át.

Kismama fotózás

A legjobb időpont a 7-8. hónap környéke, mert ekkorra már biztos sikerül a pocakod teljességét megörökíteni, és pont ezt szeretnénk! Igazából a 9 hónap alatt bármikor sor kerülhet a fotózásra, de a túl korai időpont talán még nem azt az eredményt adja, amit várnál, és a legutolsó hétig sem szabad várni a biztonságod érdekében. Iker Pocak esetén a 6-7. hónap környékét javaslom.
A különböző hangulatú képekhez különböző ruhákra van szükség, én 3-4 váltást javaslok, valamint több szett fehérneműt. A lényeg, hogy kihangsúlyozzák alakod és ne rejtsék el a Pocakod! Ez lehet bármi: farmer, (férfi)ing, top, nyári ruha, fűző, egy elegáns blézer vagy szűk kötött pulóver. Egy bőrdzseki vagy egy átlátszó csipkeblúz is jó választás lehet, de mindenképp törekedj arra, hogy megőrizd a stílusod. Olyan ruhákban gondolkozz, amit szívesen hordasz, ami a Te Stílusod! Lehet ez tűsarok és lehet bakancs!!! A leghétköznapibb ruhákból is szuper jó beállításokat lehet kihozni! Nem baj, ha már nem lehet begombolni; sőt, még jót is tesz a képnek. Ez most nem egy divatmodell-fotózás, nem mások igényeinek kell megfeleljenek a képek, hanem Te Magad kell, hogy elégedett legyél a képekkel és Magaddal a képeken! A Pocakodé a főszerep, azt szép megörökíteni, hogy milyen kismama vagy valójában, nem pedig azt, hogy mutatsz olyan ruhákban, amiben nem is érzed jól magad, amit amúgy fel sem vennél... Különböző anyagú és színű kendők, leplek, anyagok vannak nálam, szeretem használni őket, semlegesek és mindig más-más hangulatot teremtenek.
Természetesen megoldható a kedveseddel, férjeddel, esetleg nagyobb gyermekeddel készült közös kép is. Ebben az esetben kérlek, gondoskodjatok megfelelő ruházatról. A lényeg, hogy színben és stílusban passzoljatok egymáshoz.

Mini kismama csomag (20000.-)

Műtermi vagy természetes megvilágításban készülnek a képek, melyekből a legjobb 10 kép kerül kiválasztásra. Ezeket retusálás után adom át az oldalon található linken, vagy hozott pendrivon.
Fekete-fehér kép változatok a digitális képekből: 3000.-/10db

Alap kismama csomag (36000.-)

Műtermi vagy természetes megvilágításban készülnek a képek, melyekből a legjobb 20 kép kerül kiválasztásra. Ezeket retusálás után adom át lemezen vagy az oldalon található linken.
Fekete-fehér kép változatok a digitális képekből: 3000.-/10db

Maxi kismama csomag (48000.-)

Műtermi vagy természetes megvilágításban készülnek a képek, melyekből a legjobb 30 kép kerül kiválasztásra. Ezeket retusálás után adom át lemezen vagy az oldalon található linken, valamint 10×15-ös méretű papír alapú kép formátumban.
Fekete-fehér kép változatok a digitális képekből: 3000.-/10db

Glamour fotózás

Előkészületek:
- A fotózás előtt 3 nappal ne szoláriumozz és ne napozz!
- Kipihenten gyere a fotózásra!
- Kerüld a csillámport és a bőr csillogását!
- Ne fogyassz alkoholt és élénkítő szereket!
- Aznap reggel feltétlenül étkezz!
Ruhatár/kellékek:
- Cipő (Makulátlan tisztaságban, különös tekintettel a talpára)
- Bizsu/Ékszer
- Fehérnemű
- Fürdőruha- blúzok
- Ingek- elől nyíló ruhák
- Egyéb karakteres ruhák
- Extrémebb fülbevalók
- Kistáskák
- Övek
- Bármilyen eszköz, ami kifejezi a személyiséged, hozzád közel áll.
(Pl.: rózsaszirmok, virág, angyalszárny, ostor, balta, plüssállat, stb.)
A fotózás sikeressége nagyban függ attól is, hogy minél bevállalósabb ruhákat, sminket, kiegészítőket használsz.
A fodrász általános díja: 15.000.-/alkalom A sminkmester általános díja: 15.000.-/alkalom

Mini glamour (25000.-)

Műtermi vagy természetes megvilágításban készülnek a képek, melyekből a legjobb 10 kép kerül általam kiválasztásra. A profi megjelenést fodrász- és sminkmester garantálja. (Ennek díja külön megbeszélés tárgya, de a kettő együtt 25.000 forint körül szokott lenni.) A ruha és a kellékek is biztosítottak, de számítunk a saját ötleteidre, kellékeidre is. A képeket retusálás után adom át az oldalon található linken, vagy hozott pendrivon.

Fekete-fehér kép változatok a digitális képekből: 3000.-/10db

Alap glamour (40000.-)

Műtermi vagy természetes megvilágításban készülnek a képek, melyekből a legjobb 20 kép kerül kiválasztásra. A profi megjelenést fodrász- és sminkmester garantálja. (Ennek díja külön megbeszélés tárgya, de a kettő együtt 25.000 forint körül szokott lenni.) A ruha és a kellékek is biztosítottak, de számítunk a saját ötleteidre, kellékeidre is. A képeket retusálás után adom át az oldalon található linken, vagy hozott pendrivon.

Fekete-fehér kép változatok a digitális képekből: 3000.-/10db

Maxi glamour (50000.-)

Műtermi vagy természetes megvilágításban készülnek a képek, melyekből a legjobb 30 kép kerül kiválasztásra. (Igény esetén magasabb darabszám is kérhető 1800 ft/file áron.) A profi megjelenést fodrász- és sminkmester garantálja. (Ennek díja külön megbeszélés tárgya, de a kettő együtt 25.000 forint körül szokott lenni.) A ruha és a kellékek is biztosítottak, de számítunk a saját ötleteidre, kellékeidre is. A képeket retusálás után adom át az oldalon található linken, vagy hozott pendrivon.

Fekete-fehér kép változatok a digitális képekből: 3000.-/10db

Esküvő fotózás


A leginkább elterjedt "szokás" az, hogy az esküvő a készülődéstől a menyecsketáncig tart egy fotósnak.
Az esküvőn két fotós szokott dolgozni a szertartásokon. Ez nagyon fontos, hiszen a legfontosabb napról van szó, itt csak biztosra lehet menni! (A két fotósnak pedig két gépváza és sok-sok objektíve van pont ezen okok miatt, valamint két nézőpontból lehet rögzíteni a fontos pillanatokat.)
A Nagy Nap fotózását általában megelőzi a "kreatív" fotók elkészítése is (ha egy mód van rá, akkor külön napon). Ennek elkészítésének díja természetesen az árban foglaltatik. (5 óra redelkezésre állás felett itt is 15.000.-/fő árral számoljatok.)
Az esküvő előtt lehet kérni jegyesfotózást is (akár hónapokkal korábban). Az itt készült képekből lehet az esküvői meghívóhoz is mellékelni.
Ennek ára: 20.000.-/10 db kép
Az esküvőre kérhető tőlünk videós szolgáltatás is. Ők legalább három kamerával dolgoznak a rendezvényen. A nyersanyagból vágott, mozifilm minőségű alkotás készül A vágott filmen túl rövid, youtube-on küldhető, 5-10 perces összeállítást is készítünk. Ennek határideje kb. négy hét.
A második videós csak a szertartásokon és kérés szerint az öltöztetésen, vendégváráson van jelen.
A két videós ára: 260.000.-
Plusz költségek csak abban az esetben jöhetnek szóba, ha olyan helyszínen szeretnétek fotózni, amelynek bérleti díja van.
(- Szikra Galéria: 20.000.- ; - Bagolyvár kültéri: 20.000.- ;- Tóalmási Kastély: 50.000.- ;- Turai Kastély: 300.000.- ;- Sziráki Kastély: 70.000.- stb...)
12 órás rendelkezésre állásban dolgozunk. Erre azért van szükség, mert mi is emberből vagyunk, mi is elfáradunk 12 óra megfeszített, koncentrált munka után. 12 óra munkán felül 20.000.-/fő áron tudunk dolgozni.
A kreatív fotózás maximális időtartama 5 óra. Ezen időintervallumon felül 20.000.-ot kérünk óránként.
Ha a fotózás helyszíne Jászberény közigazgatási területén kívül esik, akkor 110.-/km árat szoktunk felszámolni.

Arany csomag (300000.-)

Beállított képek: 30-50 db fotó kerül átadásra
Vendégvárás: minimum 20 db,
Polgári és templomi szertartás: minimum 70-80 db,
Lakodalom: minimum 200 db
Slideshow: kb 3-6 perc
Két fotós dolgozik a vendégvárástól a menyecsketáncig.
Rendelkezésre álló idő: 12 óra.
Ezen felül minden megkezdett óra 10.000.-/fő.
Fotókönyv: 28.000.-
Videófelvétel több kameraállással a szertartások alatt és vágás: 260.000.-

Ezüst csomag (200000.-)

Beállított képek: 30-50 db fotó kerül átadásra
Vendégvárás: minimum 20 db,
Polgári és/vagy templomi szertartás: minimum 70-80 db,
Slideshow kb 3-6 perc
Két fotós dolgozik a vendégvárástól a szertartások végéig.
Videófelvétel, több kameraállással a szertartások alatt, valamint a kreatív fotózás alatt vágással: 160.000.-

Bronz csomag (45000.-)

Csak a polgári szertartás fotózása: minimum 30db
Csoportkép készítése
Slideshow kb 2-5 perc
Egy fotós dolgozik
Videófelvétel egy videóssal, két kameraállással a szertartás alatt plusz vágás: 60.000.-

Rendezvény fotózás

Családi, városi, kultúrális- és céges rendezvények, koncertek, évfordulók, keresztelők, sportesemények, ballagások fotózása.
A rendezvények kamerával való rögzítése is megoldható kb. 25.000.-/ óra áron.

Egy órás rendezvény (25000.-)

A csomag az egy órás rendezvényen készült képeket tartalmazza.
Pl.: Keresztelő, Megnyitó, Termékbemutató, stb... Minden felvétel egyesével ellenőrzött, és ha kell retusált. A képeket linken vagy hozott pendrive-on adom át.

Két órás rendezvény (45000.-)

A csomag kb. két órás rendezvényen készült képeket tartalmazza.
Pl.: Ballagás, Koncert, Születésnap, stb... Minden felvétel egyesével ellenörzött, és ha kell retusált. A képeket linken, hozott pendriveon vagy lemezen adom át.

Maxi rendezvény (60000.-)

A csomag kb. három órás rendezvényen készült képeket tartalmazza.
Három óránál hosszabb rendezvényen is dolgozunk (15.000ft/óra áron), akár több fotóssal is.
Pl.: Konferencia, Est, Bál, stb... A csomag áráról az igényeket figyelembe véve egyénileg egyeztetünk. Minden felvétel egyesével ellenőrzött, és ha kell retusált. A képeket linken, hozott pendrive-on vagy lemezen adom át.

Iskolai rendezvények fotózása

Osztályképek, szalagavatók, tablóbálok, tablóképek és tablók készítése

Osztálykép csomag (15000.-)


Digitálisan kért osztályfotózás esetén:
A képek digitális formában kerülnek átadásra, az oldalon található link segítségével.
3-6 db digitális kép: 15.000.-
A fotózás időtartama: maximum 15 perc
9-30 db digitális kép: 25.000.-
A fotózás időtartama: maximum 45 perc
Papírkép rendelés esetén: A nézőképek alapján kiválasztott képeket az osztály összesíti és adja át nekem.
10×15-ös (levelezőlap) méretű papírkép: 500.-
15×21-es (írólap) méretű papírkép: 800.-
21×30-ös (rajzlaplap) méretű papírkép: 1500.-
Természetesen ennél nagyobb méretű képek előhívására is van lehetőség igény esetén.

Tabló csomag (6000.-)

Az osztályban minden tanuló kap:
6 db 7×10-es (tabló) kép
8 db 3,5×4,5-es (igazolvány) kép
2 db 10×15-ös (levelezőlap) méretű kép
1 db 21×30-as (A/4-es) kistabló
(ezt utólag kapják meg a diákok és az osztályfőnök)
Az ár tartalmazza az egy osztályba járó diákok és tanárok fotózását és retusálását
Legalább 2db nézőképet, amit a honlapról bármikor elérhet
40km-en belül a kiszállás díját
Az ár nem tartalmazza a tabló megszerkesztését és kinyomtatását és keretezését. (A tabló ára 40-60.000.- ft körül tervezhető keretezés nélkül.)
A csomag tartalma és ára kérésre módosítható.
A csomag ára 20-35 fős osztályok esetén érvényes

Szalagavató csomag (900000.-)

A képeket és a videót minden osztály megkapja pendrive-on vagy linken (választható)

4 kamera, 3 fotós

Szalagtűzős képek
Beszédek
Táncos képek
Műtermi képek
(A műterem kb éjfélig üzemel)
Csoportképek
A videó a tűzéstől a táncokig több kameraállásból veszi az eseményeket
Youtube videó (3-5 perc)
Az ár ~120 fős ballagó osztályokra van kalkulálva, így az fejenként ~7500.-os költséget jelent.

Virtuális séta

Kettő- vagy több gömbpanoráma összefűzhető, így virtuális túrává alakíthatók.

Panorámaképek (12000.-)

1 db panorámakép: 12.000.-
2 db panorámakép: 20.000.-
3 db panorámakép: 28.000.-
4 db panorámakép: 35.000.-

Gömbpanoráma (20000.-)

1 db gömbpanoráma: 20.000.-
1 db HDR gömbpanoráma: 23.000.-
2 db gömbpanoráma: 30.000.-
2 db HDR gömbpanoráma: 36.000.-
3 db gömbpanoráma: 37.000.-
3 db HDR gömbpanoráma: 46.000.-
4 db gömbpanoráma: 40.000.-
4 db HDR gömbpanoráma: 49.000.-
Gömbpanoráma rendelés esetén a panorámakép ajándék. Minden további panorámakép darabja már csak 9000 forint.

Virtuális séta (40000.-)

Kettő- vagy több gömbpanoráma összefűzhető, így virtuális túrává alakíthatók.
2 db gömbpanorámából álló virtuális túra: 40.000.-
2 db HDR gömbpanorámából álló virtuális túra: 46.000.-
3 db gömbpanorámából álló virtuális túra: 47.000.-
3 db HDR gömbpanorámából álló virtuális túra: 56.000.-
4 db gömbpanorámából álló virtuális túra: 50.000.-
4 db HDR gömbpanorámából álló virtuális túra: 60.000.-
Minden további hozzáadott gömbpanoráma plusz 5.000 forint.

Ipari fotózás

Vállalkozásod tevékenységét bemutató képsorozat készítése az alapanyagtól a késztermékig.

Alap ipari csomag (25000.-)

Az ipari tevékenység fotózása a helyszínen történik.
A csomag ára óradíjban van meghatározva.
Plusz költség csak a kiszállási díj, melynek ára 120 ft/km.
A képeket egy héten belül átadom linken, hozott pendriveon vagy lemezen.

Tárgyfotózás

Termékeidről webshopba feltölthető képeket készítek

Webshop csomag (1000.-)

Webshopba tölthető, fehér- vagy fekete háttérrel készített, könnyen körülvágható, szerkeszthető képeket adok át az oldalon található linken, vagy lemezen. 50 db feletti megrendelés esetén 15% kedvezményt biztosítok.

Ételfotó (8000.-)

Választható háttérrel készített, molinóra való képeket adok át az oldalon található linken, vagy lemezen. 50 db feletti megrendelés esetén 15% kedvezményt biztosítok.

Termékfotó (5000.-)

Választható háttérrel készített, molinóra való képeket adok át az oldalon található linken, vagy lemezen. 50 db feletti megrendelés esetén 15% kedvezményt biztosítok.

Drónfotózás és videózás

Vállalkozásodról, telephelyedről, környezetedről igényes, nagyfelbontású képeket készítek neked a magasból. Ajánlom önkormányzatok számára is.

Alap drón csomag (25000.-)

Egy akkumlátor feltöltéssel dolgozok (kb 20-30 perc), és a csomagban 10 képet adok át szerkesztve. Minden további képfájl ára 1500.-
Videófelvétel esetén a nyersanyag mp4-ben készül el. Vágás, szerkesztés nélkül adom át a fájlokat a fenn említett áron.
Szerkesztett kisfilm (zenés, címzéssel ellátott) ára: maximum 180 másodperc hosszúságig plusz 25 000 Ft
Szerkesztett kisfilm (zenés, címzéssel ellátott) ára: maximum 300 másodperc hosszúságig plusz 40 000 Ft
Szerkesztett kisfilm (zenés, címzéssel ellátott) ára: maximum 600 másodperc hosszúságig plusz 50 000 Ft

Közepes drón csomag (50000.-)

Két akkumlátor feltöltéssel - két helyszínen dolgozom (kb 2×20-30 perc) és 20 darab fotót adok át szerkesztve. Minden további képfájl ára 1000.-
Videófelvétel esetén a nyersanyag mp4-ben készül el. Vágás, szerkesztés nélkül adom át a fájlokat a fenn említett áron.
Szerkesztett kisfilm (zenés, címzéssel ellátott) ára: maximum 180 másodperc hosszúságig plusz 25 000 Ft
Szerkesztett kisfilm (zenés, címzéssel ellátott) ára: maximum 300 másodperc hosszúságig plusz 40 000 Ft
Szerkesztett kisfilm (zenés, címzéssel ellátott) ára: maximum 600 másodperc hosszúságig plusz 50 000 Ft

Nagy drón csomag (70000.-)

Két akkumlátor feltöltéssel dolgozunk (kb 2×20-30 perc). Az egyik felszállásnál fotót (kb 20 darab) , a másik felszállásnál videót (kb 10 perc) rögzítek.
Videófelvétel esetén a nyersanyag mp4-ben készül el. Vágás, szerkesztés nélkül adom át a fájlokat a fenn említett áron.
Szerkesztett kisfilm (zenés, címzéssel ellátott) ára: maximum 180 másodperc hosszúságig plusz 25 000 Ft
Szerkesztett kisfilm (zenés, címzéssel ellátott) ára: maximum 300 másodperc hosszúságig plusz 40 000 Ft
Szerkesztett kisfilm (zenés, címzéssel ellátott) ára: maximum 600 másodperc hosszúságig plusz 50 000 Ft